Service montaj si reparatii acoperis

Gerard Construct Roof

De ce ne alegeți pe noi?

Firma noastra ofera servicii complete de evaluare, proiectare, demontare si montaj acoperisuri. Cu peste 20 de ani de experiență în instalarea și repararea acoperișurilor, putem face față oricărei provocări. Avem o echipă bine pregătită, cu experiență, capabilă să rezolve toate cerințele și problemele clienților.

Reparatii acoperisuri

Montaj pe acoperiș

Tablă trapezoidală

Tablă cu aspect cărămidă

Solicitați o cotație

Acoperiş

Gerard construct roof este aici pentru dvs. dacă sunteți în căutarea unor rezultate de lucru de înaltă calitate. Contractorii noștri oferă o varietate de servicii personalizabile care vor îndeplini sau depășesc așteptările dumneavoastră.

Contactați biroul nostru astăzi pentru a afla mai multe despre aceste și alte servicii disponibile. Niciun proiect nu este prea mare sau prea mic pentru Gerard Construct Roof.

Instalator Acoperisuri

Lucrările din tablă variază de la îmbinarea tablei până la producerea ventilației coamei până la marginea coșurilor de fum. Iată în detaliu sarcinile lui.

Tinichigineritul este, de asemenea, o meserie foarte importantă, chiar indispensabilă în zona acoperișului. Dar nu doar pe acoperiș. Detaliile tehnice ale lucrării de tablă și execuția lor sunt de obicei similare pe cele mai diverse componente (de exemplu, fațadă, acoperiș, înălțime etc.) și, prin urmare, nu sunt descrise de mai multe ori.

Tablă trapezoidală

Oferim o gamă largă de foi de profil din oțel și aluminiu pentru montarea pe acoperiș sau pe perete. Indiferent dacă doriți să construiți o hală, un adăpost de mașini, clădiri, grajduri sau un carport.

Opțiuni de proiectare datorită varietății materialelor disponibile (cum ar fi cărămizi, țigle pentru acoperiș și ardezie) și tehnicilor de prelucrare.

Printre altele, oferim foile trapezoidale foarte populare 35 / 207 și 20 / 138 ca profil de acoperiș și ca profil de perete în până la 18 culori RAL diferite, pe care le puteți cumpăra la un preț foarte rezonabil.

Tablă cu aspect cărămidă (acoperiș metalic)

Acoperișul este partea cea mai stresată a casei tale și este proiectat să te protejeze, indiferent cât de tare este furtună, ninge sau grindină afară.

Un punct care vorbește clar pentru un acoperiș metalic rezistent și durabil.

În același timp, acoperișul tău ar trebui să se potrivească perfect în ambianța peisajului. Poate de aceea nu vă puteți imagina cu adevărat că vă descurcați fără un acoperiș cu aspect de țiglă.

Jgheaburi

Canalele colectează și direcționează acumularea apei de precipitații către sistemul de drenaj. Acestea trebuie protejate pe cât posibil de sarcini suplimentare (de exemplu, căderea zăpezii) prin luarea măsurilor corespunzătoare.

Canalele trebuie întotdeauna așezate cu un gradient în direcția scurgerii. Sunt permise reziduuri minore de apă în cursul canalului, cauzate de cusături, elemente de dilatare, înclinări ușoare etc. În cazul canalelor cu o înclinare mai mică decât minimul specificat, în special în cazul canalelor fără denivelare, este de așteptat la creșterea lucrărilor de curățare și întreținere.

Sistem de tablă

O soluție completă de la B&S promite astfel costuri transparente, distanțe scurte și standarde de calitate ridicate dintr-o singură sursă. Un client mulțumit este motivul nostru, motivația noastră.

Investițiile constante în extinderea parcului nostru modern de mașini ne ajută să putem îndeplini această cerință.

Acoperim o gamă largă și flexibilă de servicii, de la mai multe sisteme de perforare și laser până la o linie de îndoire de înaltă performanță și vopsire cu pulbere.

Dulgherie

Atelierul de tâmplărie și acoperișuri Gerard Construct Roof, înființat în 2001 de proprietarul Sandu Craciun, reprezintă tradiție și modernitate cu forța de muncă de dulgheri și acoperișori.

Baza este stăpânirea tehnicilor tradiționale de măiestrie, precum și utilizarea celor mai recente inovații în construcție pentru a obține cel mai bun rezultat posibil pentru client. Pregătim în compania noastră tâmplari orientați spre viitor.

Serviciul de urgente

Plouă în zona ta?

Ți-a smuls o furtuna acoperișul?

Grindină a deteriorat acoperișul?

Părți din acoperișul tău riscă să cadă?

În caz de urgență, lucrurile trebuie uneori făcute foarte repede. De aceea, puteți contacta serviciul nostru de urgență 24 de ore pe zi la:+40 737 053 912

Detalii de contact