Materiale


Dispunem de o echipa de montatori formata din 6 membri, fiecare montator detine atestat pentru montare tigla metalica. Atestatele sunt obtinute in urma unor stagii de pregatire care au fost organizate in Polonia, de producatori cu renume mondial.
Echipa de montatori beneficiaza de unelte de ultima generetie, necesare montajului, cu care se pot respecta absolut toate standardele in domeniu.
Oferim TABLA SUEDEZA si TABLA ZINCATA, in premiera in Romania!
Timpul de montare al unui acoperis din tigla metalica este de maximum 3 zile pentru un acoperis cu suprafata mai mica sau egala cu 300mp(daca permit conditiile meteo).

FIRMELE CU CARE LUCRAM

La tigla metalica Gerard, otelul este acoperit pe ambele fete cu un strat de Zincalume (un aliaj de aluminiu si zinc). Acest aliaj face ca rezistenta la coroziune sa fie de 8 ori mai mare decat un acoperis din tabla galvanizata.

Avantajul de a avea o invelitoare usoara este acela ca fundatia casei tala va suporta mult mai bine greutatea de deasupra. Si cu aproximativ 7 kg/m² Gerard este o invelitoare usoara. Asta mai inseamna ca poti folosi Gerard atat la case noi, cat si la renovari sau restaurari, unde de multe ori tocmai avantajul de a fi usoara face sa fie ales in detrimentul celor traditionale, grele. Atentie, sa nu cazi in capcana ca daca e usoara il zboara vantul.

Prinderea este una unica, printr-un sistem de cuie ce se prind in planul acoperisului si nu perpendicular pe acesta. Acest detaliu foarte important face ca la vanturi puternice, sistemul Gerard sa se fixeze si mai bine de structura de prindere. De altfel, niciodata, nici un vant, fie el chiar si taifun, nu a smuls un acoperis Gerard, oriunde a fost acesta instalat in lume, iar Gerard a fost montat pe mai mult de un milion de acoperisuri, din peste 80 de tari.

Sunteți în căutarea unui acoperiș? Vreți să scăpați de problemele create de vechiul acoperiș sau vă mutați la casă nouă și nevoia unui sistem complet pentru acoperiș v-a adus pe pagina noastră? Ați ajuns unde trebuie! Mai jos găsiți punctele forte ale țiglei metalice BILKA.

Durată de viață. Un acoperiș din țiglă metalică, dacă este montat conform recomandărilor specialiștilor, trebuie să aibă aceeași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, minimum 50 – 60 de ani. Țigla metalică este rezistentă la ploaie, vânt, ninsori, mucegai, astfel acoperișul de țiglă metalică nu va fi afectat de acestea.

Greutatea. Rezistența și greutatea redusă fac din țigla metalică concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare. Pe un acoperiș de 200 mp se va așeza o greutate de 1.000 kg în cazul țiglei metalice spre deosebire de cele 10.000 de kg în cazul țiglei clasice.

Etanșeitate. Sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică prin suprapunere și prindere cu suruburi autofiletante asigură etanșeitate perfectă și nu permite scurgeri de apă sub învelitoare.

Rezistență la foc. Grad ridicat de rezistență la propagarea și răspândirea focului

Estetica. Acoperișul trebuie să pună în evidență frumusețea clădirii . Țigla metalică este singura soluție de învelitoare care oferă o gamă variată de culori, materiale și formă, astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție și să se integreze cu stilul arhitectural al comunității din care face parte.

Țigla metalică denumită popular și tablă tip țiglă sau simplu, tablă pentru acoperiș, reușește să înglobeze aceste caracteristici, fiind un produs ce permite libertate deplină la alegerea culorii și finisajelor. O altă caracteristică importantă pentru țigla metalică este aceea că permite montajul pe suprafețele curbate sau foarte abrupte.

Se poate opta pentru un acoperiş din țiglă metalică: ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne, două variante de acoperire finală, cu strat lucios sau mat şi o gamă largă de elemente de finisaj. Toate acestea pentru un acoperiş frumos şi eficient, pregătit să protejeze pentru un timp îndelungat.

Acoperisurile metalice Ruukki sunt durabile, moderne, estetice si se incadreaza perfect in orice stil arhitectural de cladire. In plus, calitatea acestora este certificata de garantiile oferite, de pana la 50 ani.

Portofoliul Ruukki include o gama variata de modele si culori de invelitori pentru acoperisuri: tigle metalice, tabla plana prefaltuita model clasic, tabla plana faltuita manual sau tabla cutata (profile trapezoidale).

Cu siguranta vei gasi in oferta Ruukki optiunea perfecta pentru casa ta, indiferent daca aceasta este moderna sau traditionala.

Ruukki inoveaza continuu si lanseaza pe piata produse originale, testate si verificate temeinic, protejate prin patente la nivel international, care apoi sunt copiate de alti producator. Forma si aspectul copiilor realizate de acestia imita produsele Ruukki, insa forma profilului rezultat, calitatea materiilor prime folosite, tehnologiile de productie – fac o mare diferenta intre profilul original Ruukki si imitatiile din piata. Ruukki isi asuma intreaga responsabilitate pentru calitatea, conformitate si originalitatea produselor pe care le produce, oferind garantii extinse de pana la 50 ani si durata adecvata de viata.

Pentru un acoperis durabil si de calitate – alege Ruukki. Alege originalul.

Grupul de firme Caretta a fost infiintat in anul 2006. Cerintele pietei au directionat domeniul de activitate al firmei catre distributia sistemelor complete pentru acoperisuri din tigla metalica. Ulterior, evolutia benefica a companiei a impus necesitatea construirii unei hale de productie.

Caretta este unul din cei mai importanti producatori nationali de sisteme complete pentru acoperisuri din tigla metalica.

Caretta va ofera o gama completa de solutii pentru constructia unui acoperis durabil, estetic si perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. Tigla metalica si accesoriile Caretta sunt de cea mai buna calitate, iar sistemul pluvial rectangular este diferit de solutiile clasice si asigura un nivel superior de eficienta si estetica.

Parteneri oficiali